barbier


Ik ben Saif en ben sinds 2017 werkzaam als barbier in Kapsalon de Wiken. Ik heb het altijd al leuk gevonden om barbier te zijn, maar ik heb nooit de mogelijkheid gehad om hiervoor een opleiding te volgen. Ik heb hard moeten werken om een goede opleiding te kunnen betalen. Deze heb ik gevolgd in Amsterdam en is dan ook een zeer hoge kwaliteit opleiding die ik begin 2018 succesvol heb afgerond. Ik heb onder andere les gehad van Coiffure Award winaar Joost Mulleman, Jeffrey Rooze en Rick Kassels, bekende namen in het Kappersvak.

 

Ik vind het belangrijk dat u een goed advies krijgt over een kapsel dat echt bij u past en dat u zelf goed kunt onderhouden. Ik besteed daar ook veel aandacht aan. U kunt dan ook bij mij terecht voor alle soorten kapsels. Ook het model trimmen van uw baard is mijn specialiteit. U loopt weer met een strak geknipte baard de deur uit. Verder verzorg ik ook Italian Shave behandelingen. Dit bestaat uit scheren met open mes, warme handdoeken en gebruik van overheerlijke luxe scheerproducten. Dit zorgt er o.a. voor dat u geen last meer heeft van ingegroeide haren of pukkels na het scheren. Kort gezegt: Een heerlijke behandeling waarin u zich lekker kunt ontspannen. Alle behandeling zijn altijd met een korte nekmassage.

 

Tot snel!Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag* 08:30 - 15:30
Zondag Gesloten

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan direct naar: 0512 544 339 of maak direct een online afspraak!

 

Wilt u een afspraak afzeggen of wijzigen? Bel dan direct naar: 0512 544 339

Een afspraak afzeggen of wijzigen per e-mail, facebook, messenger o.i.d. is niet mogelijk!

Heeft u uw haar bij ons laten kleuren? Dan krijgt u bij terugkomst binnen 4 weken € 10,- korting op het kleuren van de uitgroei van uw haar!


NO SHOW

Onze tijd is erg waardevol en die van jou natuurlijk ook. Als je niet kunt komen, laat het ons telefonisch binnen 24 uur weten (alleen voor afspraken op dinsdag geldt 's ochtends om 9.00 uur afmelden). Kom je niet opdagen zonder te bellen? Dan zullen wij de volledige kosten van de behandeling in rekening moeten brengen.


Barbier in drachten

kapsalon in Drachten
barbier in drachten