onze browbar

De perfecte wenkbrauwen, ''Wenkies on fleek''. Een populair begrip van de laatste tijd waar veel aandacht aan wordt besteed. Ik heb daarom in mijn kapsalon een hippe, exclusieve Brow Bar gecreëerd om je hiermee te helpen en aan al jouw wenkbrauw wensen te voldoen!

 

Hoe?

 

 

Henna Brows

 

Allereerst vind ik het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de vorm en tint die bij je past. Ik geef een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Als dit besproken is, scrub ik eerst de huid en maak ik gebruik van een speciale voorbehandeling. Dit zorgt ervoor dat je extra lang plezier hebt van je Henna Brows. Vervolgens maak ik de tint klaar en teken ik de vorm af op je wenkbrauwen. Dan zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen met veel precisie in de henna verf komen. Dit laat een mooie afdruk achter op je huid, waardoor je wenkbrauwen niet meer hoeft bij te tekenen. Het kan wel tot zo'n 1,5 a 2 weken op de huid blijven zitten en in de haartjes 6 weken of langer! veel langer dan gewone wenkbrauwverf dus.

 

 

Threaden

 

Wanneer de inwerktijd is afgelopen wordt de henna verwijderd en begin ik met 'Threaden'. Dit is haar weg halen met behulp van een draadje. Epileren met touw. Een eeuwenoude techniek die ik vanaf jongs af aan heb geleerd van mijn man die afkomstig is uit Irak. (Deze techniek wordt veel gebruikt in Oosterse/Aziatische landen). Dit heeft een enorme comeback gemaakt in het Westen en wordt nu ook veel gebruikt in de meeste Browbars. Logisch ook want threaden is milder dan wax of hars, doordat de huid niet wordt belast. Hierdoor is threaden ook geschikt voor de gevoelige huid. Ik zorg ervoor dat de haren op zeer nauwkeurige wijze met wortel en al verwijderd worden. Na die tijd breng ik een verkoelende gel aan, die roodheid en ontstoken haarzakjes tegen gaat. Je wenkbrauwen perfectioneer ik (als dat nodig is) met make-up. Resultaat: wekenlang super strakke wenkbrauwen!

 

Ik hoop je binnenkort te verwelkomen in mijn Brow Bar.

 

- Marthe

HENNA BROWS


Vorm aanmeten

Epileren

Threaden

Verven met Henna

Stylen met make-up

 

30 - 45 minuten

Dit is een veel geboekte behandeling, de wachttijd kan daarom iets langer zijn.

ONLY THREADING


Vorm aanmeten

Epileren

Threaden

Stylen met make-up

 

15 - 20 minuten