Henna brows


Wenkbrauwen epileren of verven? Wij gebruiken hiervoor brow henna! Net als bij het verven met gewone wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes, dit blijft met de juiste verzorging tot wel 6 weken houdbaar. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig. De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. 

 

Het epileren doen wij door middel van 'threaden'. Threaden is ook wel epileren met touw. Het is een eeuwenoude manier van ontharen, die een enorm comeback heeft gemaakt. Logisch ook, want threading is nog milder dan wax of hars, doordat de huid helemaal niet wordt belast. Hierdoor is threading ook geschikt voor de gevoelige huid. Er wordt gebruikgemaakt van twee dunne draden garen, die in elkaar worden gedraaid en over het huidoppervlak worden gerold. Hierdoor worden de ongewenste haren op zeer nauwkeurige wijze met wortel en al verwijderd. Resultaat: wekenlang super strakke wenkbrauwen.

 

Meten, epileren, threaden, verven met henna voor €24,50Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag* 08:30 - 15:30
Zondag Gesloten

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan direct naar: 0512 544 339 of maak direct een online afspraak!

 

Wilt u een afspraak afzeggen of wijzigen? Bel dan direct naar: 0512 544 339

Een afspraak afzeggen of wijzigen per e-mail, facebook, messenger o.i.d. is niet mogelijk!

Heeft u uw haar bij ons laten kleuren? Dan krijgt u bij terugkomst binnen 4 weken € 10,- korting op het kleuren van de uitgroei van uw haar!


NO SHOW

Onze tijd is erg waardevol en die van jou natuurlijk ook. Als je niet kunt komen, laat het ons telefonisch binnen 24 uur weten (alleen voor afspraken op dinsdag geldt 's ochtends om 9.00 uur afmelden). Kom je niet opdagen zonder te bellen? Dan zullen wij de volledige kosten van de behandeling in rekening moeten brengen.