Knippen


Bij Kapsalon De Wiken bent u welkom met het hele gezin om te komen knippen in Drachten. Elke haarstyle is mogelijk bij ons!

 

Wij staan vooral bekend om onze kwaliteit, advies en onze vakkundige manier van werken. We vinden het belangrijk dat u blij bent met uw nieuwe coupe, daarom staan de wens van de klant en de houdbaarheid van het kapsel voorop.

 

Kom gerust eens langs in onze kapsalon op de Middelwyk in het winkelcentrum "De Wiken". U kunt gratis voor de deur parkeren.

 

Waar wij zoal goed in zijn:

  • Dames knippen
  • Heren knippen
  • Kinderen knippen

Heeft u een vraag aan ons of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij hopen u binnenkort eens te mogen begroeten in onze salon!

Kapper in drachten

Knippen in drachten

Openingstijden


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag* 08:30 - 15:30
Zondag Gesloten

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan direct naar: 0512 544 339 of maak direct een online afspraak!

 

Wilt u een afspraak afzeggen of wijzigen? Bel dan direct naar: 0512 544 339

Een afspraak afzeggen of wijzigen per e-mail, facebook, messenger o.i.d. is niet mogelijk!NO SHOW

Onze tijd is erg waardevol en die van jou natuurlijk ook. Als je niet kunt komen, laat het ons telefonisch binnen 24 uur weten (alleen voor afspraken op dinsdag geldt 's ochtends om 9.00 uur afmelden). Kom je niet opdagen zonder te bellen? Dan zullen wij de volledige kosten van de behandeling in rekening moeten brengen.


Heeft u uw haar bij ons laten kleuren? Dan krijgt u bij terugkomst binnen 4 weken € 10,- korting op het kleuren van de uitgroei van uw haar!