Kleur Service

Soms heb je opeens zin om je kleur drastisch te veranderen, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Wat ook kan is dat je opgebouwde kleuren in je haar ziet die je weg wilt hebben. Deze kleurbehandelingen noemen we ook wel een kleurcorrectie. Dit kan wel eens een hele middag of nog meerdere behandelingen daarna nodig hebben. Met jarenlang technische en creatieve ervaring zijn deze behandelingen bij ons te boeken. Wij kunnen je heet beste advies geven, maar wel altijd met behoud van een goede kwaliteit haar.

 

Hieronder kun je een indicatie prijslijst met voorbeelden vinden. Wij adviseren wel om van te voren langs te komen voor een advies gesprek, zodat wij een op maat gemaakt plan voor jouw kunnen samenstellen om aan jouw wensen te kunnen voldoen en om je betere prijsindicatie te geven.

BASE COLOR

 

Een traditionele uitgroei behandeling (of kort haar). Grijze haren camoufleren, een diepere aanzet creëren of je natuurlijke haarkleur iets oplichten.

 

 

 

WHOLE COLOR

 

De Uitgroei, lengtes en punten. Je haar wordt helemaal gekleurd.

 

 

 

TONE COLOR 

 

Een haarkleur is op zijn best als het enorm veel glans heeft. Een Doffe kleur weer opfrissen, ongewenste tinten corrigeren of een ash-blonde tint creëren en het haar weer enorm laten glanzen is wat Tone Color doet.

 

 

HIGHLIGHTS

 

De meest tijdloze kleurtechniek. Een natuurlijk opgelicht effect voor ieder type- en soort haar. Ook een goede techniek om mooie kleuren in elkaar over te laten lopen of om accent in het haar te creëren. Als je een lichtere kleur wenst of een ''sunkissed-look'' met weinig onderhoud, dan zijn highlights geschikt voor jou.

 

Dit is wat je met highlights kunt bereiken*:

€38,50

 

 

 

 

 

 

v.a. €64,00

 

 

 

 

 

v.a. €20,00

 

 

 

 

 

 

v.a. €54,00


* Dit kan met en zonder een Tone Color. Afhankelijk van het gewenste resultaat.

 BALAYAGE

 

Een kleurtechniek die met vegen in je haar wordt aangebracht. Het geeft een natuurlijk 'sunkissed' effect en staat een stuk minder geverfd dan highlights. Daar waar de zon als eerst je haar oplicht maken we je haar lichter. Vaak is dit met een kleurverloop van donker bij de aanzet, naar lichter in de punten. Wederom weer een kleur met weinig onderhoud. 

 

Dit is wat je met een Balayage kunt bereiken*:

v.a. €94,00


* Als je kiest voor een Balayage in een Tone Color wel gewenst. 

 

** Tone Color is niet bij de prijs inbegrepen.

FOILAYAGE 

 

Dit is een geschikte kleurtechniek als Balayage je haar te weinig oplicht. Het lijkt erg op een Balayage maar heeft een intenser en levendiger effect, door het contrast in kleur. Dit komt omdat er bij deze techniek met folies gewerkt wordt, die hitte beter vast houden waardoor je haar sterker oplicht.

 

Dit is wat je met een Foilayage kunt bereiken*:

v.a. €94,00


*Als je kiest voor een Foilayage is een Tone Color wel gewenst.

 

** Tone Color is niet bij de prijs inbegrepen.